Alexandru Orlando
visez enorm, colorat în demenţă

absolvire


Îmi trecură prin minte nişte idei legate de absolvire. Cred că vom avea o absolvire foarte frumoasă, specială, cum n-a mai fost. În 2012. Asta în cazul în care nu va fi sfârşitul lumii. Exact atunci. Nu vreau ca sfârşitul şcolii să fie şi sfârşitul vieţii mele pentru că şcoala nu e viaţa mea!
Vreau să fie o absolvire cu porumbei, cu porumbei albi. Acest fapt şi aruncarea pălăriilor sunt cele mai frumoase momente. Porumbeii sunt mai mult decât simbolici pentru drumurile separate pe care le vom urma în viaţă. Ţin cu tărie să avem porumbei la absolvire!
În momentul în care o să strige: „Vă declar absolvenţi!” , o să se rupă TOT. Orice legătură. Fiecare vom merge pe drumuri diferite, nu ne vom mai vedea. Suntem conştienţi că peste 3 sferturi din oamenii de acolo nu îi vei mai vedea prea curând, poate niciodată. Şi tocmai de aceea vei profita de ziua absolvirii, vor fi o groază de îmbrăţisări şi texte gen: „te rog, promite-mi că nu o să mă uiţi niciodată”.”Nu o să te uit, nici tu să nu o faci!”.  Mereu e aşa şi nu se întâmplă..Toţi spun: că ne întâlnim, că ţinem legătura, că mergem toţi undeva..să fim serioşi, una e să zici, alta e să faci. E multă nepăsare. Nu-şi doreşte nimeni cu adevărat. De 2 ani am termiant gimnaziul şi nu mai ştiu nimic de unii colegi din gimnaziu. Dar peste 20 de ani? Ce legătură să ţii? Fiecare are viaţa lui, dacă nu sunteţi prieteni foarte buni, nu sunt şanse.
Greşesc? În orice caz, nu uita să mai stai 5 minute după absolvire!

Anunțuri

Niciun răspuns to “absolvire”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: