Alexandru Orlando
visez enorm, colorat în demenţă

viziuni asupra lumii


Te-ai gândit vreodată cât de naşpa eşti ? Te-ai gândit vreodată cât de prost eşti ? Te-ai gândit vreodată cât de urât eşti ?

Vezi … sunt sigur că ai facut-o, toţi am facut-o. Mereu aşteptam laude, vorbe dealea venite ca să fie, lucruri spuse cu o falsitate remarcabilă , chiar.  Adică te-ai mulţumit doar cu lauda şi aprecierile unor oameni la fel de naşparlii ca şi tine sau care au un interes vis-a-vis de tine şi îţi spun asta doar ca să te simţi bine. Tu chiar nu îţi dai seama, retardatule ?

Se zice că fiecare mamă spune despre fiul ei că este cel mai frumos din lume. Da…măcar mă-ta să zică asta, ca deeh, esti făcut din ea, şi semănaţi…şi practic tot pe ea se laudă. (ce curvă). Sper că deja ţi-ai pus problema că poate maică-ta mai bine se căca, decât te făcea pe tine. Dacă nu ţi-ai pus-o încă (problema, mă) , nu e timpul trecut.

Gândeşte-te. Toţi avem părţi bune şi părţi rele, după cum le ascundem sau le facem să domine, asta depinde numai de noi. Bine, de Dumnezeu că el ne-a creat, el ne-a dat atuurile, defectele :), şi noi a trebuit să le păstrăm, sau..din contră…să le distrugem :). Fiecare suntem frumoşi în felul nostru. Învaţă să îi apreciezi pe cei din jur pentru ce sunt, fac mai bine. Şi gândesşte-te că şi ei au un punct slab, chiar dacă prin ceea ce fac, reuşesc să acopere atât de mult, încă tind să pară perfecţi. Nimeni nu este perfect, însă există momente în care suntem foarte aproape să atingem perfecţiunea, mai mult..sau mai puţin.

Aminteşte-ţi că un prieten de-al tău nu ţi-a zis niciodată în faţă ce nas mare ai. Şi nici nu a râs de tine, când nu ţi-a reuşit cu prima pizdă.

Ştiu, se întâmplă să mai râzi de cineva, da..e inevitabil, să găseşti ceva aiurea la acea persoană. Bine…comentează şi râzi atunci, că de aceea o faci. Ca să râzi, din divertisment…pentru a părea tare, pentru a părea de gaşcă şi să fi acceptat mai bine de cei din jur. (veeezi, uite cum îţi ascunzi defectele, acoperindu-le cu altceva) 🙂 . Dar nu-i face rău, gândeşte-te că ai putea să fi în locul lui, băi cap de sfeclă. Nu-l face să se simtă şi mai prost. Crezi că el nu e conştient şi complexat deja, de ce nu are el şi tu ai? Să ştii că Dumnezeu nu e incorect, şi celor care le-a dat din naştere le ia…şi celor care nu le-a dat din naştere le dă pe parcurs. Însă noi ar trebui să păstrăm acest echilibru (egalitate) , mai bine.

Sunt momente diferite în viaţa unui om, momente când ai chef să faci ceva şi momente când nu ai chef de nimic. Uneori poţi părea vorbăreţ, uneori tăcut. Uneori spui numai prostii şi eşti timid. Uneori eşti îndrăzneţ. Depinde. Nu judeca un om după un cuvânt pe care îl spune, o poză, cu cine a ieşit nu ştiu când. Există oameni şi oameni: unii chiar rataţi, invidioşi, proşti, retardaţi, care par să aibă toate defectele din lume şi care mă fac să dau dracului tot ce am scris mai sus , sunt atat de enervanţi încât parcă toată teoria de mai sus cu simţitul prost şi etc, pare să pice. Nu, să încercăm să o păstrăm.  Aşa…şi oameni care sunt buni şi nu ştiu, ok . Şi nu sunt acceptaţi aşa mult pentru că nu sunt cool şi nu au frează de cocalar sau pur şi simplu, nu se bagă, stau în banca lor. Nu ştiu. Mi-e atât de scârbă de unele persoane. Ştii ce e naşpa…tu încerci să le laşi în pace, dându-ţi seama cât de făcuţi pentru alocaţie sunt, şi ei tot continuă, cum să nu începi să îi injuri de toţi morţii ? Şi când vezi că radiază nu ştiu câţi în jurul lui şi se poartă frumos cu câte un prost doar pentru că are tacsu bani şi se dă şmecher şi el nu îşi dă seama. Nu înţelege nimiiiiiiic. Nu înţelege că totul e relativ. Nu înţelege că el e un căcat, o scursură a societăţii, şi că ăia stau cu el doar pentru bani. Şi că el e prost. Şi e şi urât. Şi presupun că şi cocalar. Mi-ar fi jenă să mă nasc într-o aşa lume. Şi totuşi, am făcut-o.

ŢINE MINTE. Apreciază-ţi prietenii, pe cei care te respectă. Nu mai încercă să pari ceea ce nu eşti doar pentru a fi tare. Fiecare suntem unici. Nu mai vreau dubluri. Încearcă să fi mai bun.

Îţi mulţumesc pentru timpul acordat lecturării acestui post şi îmi pare rău că ţi-am spulberat aşteptările şi că te-am dezamăgit că nu te-am pupat în cur şi nu ţi-am spus cât de mumos şi şucar eşti.

Reclame

Niciun răspuns to “viziuni asupra lumii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: